Duurzaam en Refurbished

Vandaag de dag er is eigenlijk geen betere smartphone te krijgen dan een iPhone van Apple. Door de geavanceerde technologieën en voordelen die een iPhone biedt, heeft iedereen vandaag de dag meerdere Apple producten nodig. Het merk Apple gaat ook nog eens erg bewust met het milieu om. Sinds 2018 is zelfs alle elektriciteit die Apple verbruikt in gebouwen en fabrieken, voor 100% afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Dat is iets waar wij bij Just Refurbished graag aan bijdragen en dit willen overbrengen.

Duurzaam alternatief:
Met de aanschaf van een refurbished iPhone of Macbook kun je veel kosten besparen tegenover een nieuw product. Daarnaast is het ook nog heel duurzaam. Een refurbished Apple product van Just Refurbished krijgt door refurbished namelijk een tweede leven. Je reduceert de uitstoot en er is geen restafval bij het controleren en herstellen van de toestellen. Een hoog agendapunt in onze samenleving.

Wat is Refurbished

De Engelse term refurbished staat letterlijk voor 'gereviseerd' en eigenlijk betekent het controleren en herstellen van machines. Een refurbished iPhone is een 'gebruikte' iPhone die door ons wordt gecontroleerd en hersteld. De iPhone krijgt dus op een eenvoudige manier een tweede leven. Apple producten zijn tegenwoordig van dusdanige hoge kwaliteit, waardoor het niet altijd noodzakelijk is om in het bezit te zijn van het nieuwste model. De meeste aanbieders van refurbished iPhones werken met verschillende gradaties.

Bij de Just Refurbished bieden we uitsluitend refurbished Apple producten van onze leverancier Renewd. Dit merk voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en is daardoor nauwelijks van een nieuw product te onderscheiden. Met een Renewd Apple product ben je altijd verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 Voordelen Refurbished Apple

  • Je bent altijd verzekerd van kwaliteit. Al onze refurbished producten ondergaan een streng gecontroleerd revisieproces om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen.
  • Je bespaart tot 50% ten opzichte van een nieuw Apple product.
  • Je ontvangt altijd 24 maanden extra garantie naast de wettelijke garantie.
  • Refurbished is een duurzame keuze. Je geeft het product namelijk een tweede leven.