Betalen

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling. Wilt u weten hoe u een bestelling plaatst, lees dan meer op onze link Bestellen en leveren. U wordt na het kiezen van een betaalwijze doorgestuurd naar een beveiligd scherm van onze payment provider. Wij werken samen met Pay.nl. Wij berekenen geen extra kosten door voor het gebruik van onze betaalmethodes.

 IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden bij iDeal.

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Just Refurbished. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zullen uw bestelling dan ook direct verwerken.

Overige betaalmethoden

Wilt u uw aankoop achteraf betalen dan kunt u gebruik maken PayPal. Binnen de omgeving van PayPal kunt u ervoor kiezen om achteraf te betalen.

BANCONTANT/MISTERCASH

Woont u in België, dan kunt u met Bancontact vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

De volgende banken zijn aangesloten bij Bancontact zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank, VDK Spaarbank Bancontact was voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash. Voor meer informatie over Bancontact gaat u naar https://www.bancontact.com/nl.