Wat is Refurbished

Een refurbished iPhone is een 'gebruikte' iPhone die wordt gecontroleerd en een tweede leven krijgt. Smartphones zijn tegenwoordig van een dusdanige hoge kwaliteit, waardoor het niet noodzakelijk is om altijd in het bezit te zijn van het nieuwste model. 

Het kopen van een refurbished Apple product is een echte win-win situatie. Jij ontvangt de kwaliteit én garantie van Apple en bespaart honderden euro’s bij de aanschaf van het toestel. Daarnaast draag je ook nog je steentje bij aan een beter milieu. 

Bij de Apple Family Store bieden we alleen refurbished Apple producten van onze leverancier Renewd. Dit merk voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard en is daardoor nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Het product wordt door een gecertificeerd Apple Inc bedrijf op 83 producten opgeknapt tot een 100% volwaardig Apple product. 

Deze wordt gecontroleerd door een gecertificeerd Apple Inc bedrijf op 83 punten. Renewd is door de Consumentenbond verkozen tot de beste aanbieder van refurbishedApple apparaten.

Refurbished vs tweedehands

Een tweedehands Apple product is vaak langere tijd gebruikt. Je weet niet precies wat in die tijd allemaal mee is gebeurd. Een toestel kan er aan de buitenkant nog zo nieuw uitzien, maar aan de binnenkant kan er helaas van alles mis zijn. Je mag er bij een tweedehands aankoop eigenlijk altijd van uitgaan dat de kans op slecht werkende functies hoog is. Vroeg of laat moet je deze vervangen, wat weer extra kosten met zich meebrengt. Gelukkig ontvang je bij de Apple Family Store een refurbished Apple product dat grondige controleert is op mankementen. Het product is niet te onderscheiden van een nieuw product en je ontvangt altijd 24 maanden garantie.